Antena Meniu Search
x

Video Transportul aerian, subteran şi feroviar, la un pas de haos. Sindicaliștii amenință cu grevă, după măsurile de reducere a cheltuielilor adoptate de Guvern

Măsurile Guvernului ameninţă să paralizeze transportul de toate tipurile: aerian, subteran şi feroviar. CFR intră în grevă de luni când doar unul din trei trenuri va mai circula. Iar angajaţii Metrorex au pichetat azi sediul executivului şi au ameninţat că opresc circulația în subteran. Compania de stat TAROM ar putea ţine avioanele la sol chiar de Ziua Naţionala.

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 23.11.2023, 19:41

Vezi și

Sindicaliștii spun ca în urma masurilor de reducere a cheltuielilor publice adoptate de Guvern, veniturile angajaților vor scădea. Mai exact, nu vor mai primi unele sporuri și nici vouchere de vacanta dacă au venituri peste 8.000 lei.

Transportul aerian, subteran şi feroviar, la un pas de haos

Astfel se fac discriminări între angajați. Iar cei cu funcții de conducere vor avea salariile plafonate. Prin lege, se vor elimina și funcțiile de șef birou. Angajații Metrorex au protestat azi aici în Piața Victoriei și au amenințat cu greva dar nu au precizat o dată.

Și angajații CFR anunță că intră în grevă din 27 noiembrie si inca pe termen nelimitat. IAr Tarom a anunțat greva pe 1 decembrie. De ziua Naţionala timp de două ore avioanele nu vor mai fi ridicate de la sol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Transportul aerian, subteran şi feroviar, la un pas de haos. Sindicaliștii amenință cu grevă, după măsurile de reducere a cheltuielilor adoptate de Guvern