Antena Meniu Search
x

Valuri de reacţii după revocarea lui Stelian Ion. Clotilde Armand: "Cîţu a dat foc coaliţiei" / Cioloş: "Acesta nu mai e un guvern de coaliţie"

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş afirmă că premierul Florin Cîţu a demis "fără motiv" al doilea ministru USR PLUS, "subordonând întregul guvern intereselor PNL". "Acesta nu mai e un guvern de coaliţie", punctează el, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 22:16

Valuri de reacţii după revocarea lui Stelian Ion. Clotilde Armand: "Cîţu a dat foc coaliţiei" / Cioloş: "Acesta nu mai e un guvern de coaliţie"
- Hepta

"Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetăţenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea şi continuitatea Coaliţiei", a afirmat Dacian Cioloş, miercuri seară, într-o postare pe Facebook. El a susţinut că premierul Florin Cîţu "demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL".

"Acesta nu mai e un guvern de coaliţie!", a adăugat Cioloş. Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat premierul Florin Cîţu care a precizat că a informat coaliţia în legătură cu această decizie, pe care şi-o asumă. "Voi propune un ministru interimar care va înţelege prioritatea zero a investiţiilor în România. Îmi doresc ca partenerii noştri de coaliţie USR PLUS să aibă înţelegerea, să aibă responsabilitatea să nu aleagă ieşirea de la guvernare", a afirmat Cîţu.

Şi vicepremierul Dan Barna a reacţionat, miercuri seară, după anunţul privind revocarea din funcţie a lui Stelian Ion. ”Florin Cîţu trebuie să plece”, afirmă Barna, care a adăugat că ”Florin Ciţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern”.

Clotilde Armand: "Prim-ministrul României a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL"

”Prim-ministrul României a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL. Şi a ales prost. A doua oară. Iar greşelile se plătesc. Scump. Mizerabil şi mişelesc gest”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat premierul Florin Cîţum care a precizat că a informat coaliţia în legătură cu această decizie, pe care şi-o asumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Valuri de reacţii după revocarea lui Stelian Ion. Clotilde Armand: "Cîţu a dat foc coaliţiei" / Cioloş: "Acesta nu mai e un guvern de coaliţie"