Antena Meniu Search
x

Victor Ponta, reacţie neaşteptată de Ziua Naţională: "Nu mă mai regăsesc. Nu m-am gândit niciodată că o să plec"

Victor Ponta a declarat că, deşi regretă plecarea din rândul PSD, nu s-ar întoarce în aceast moment din cauza direcţiei abordată de conducerea partidului.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, într-un interviu televizat că, deşi regretă plecarea din rândul Partidului Social Democrat, nu s-ar întoarce în aceast moment din cauza direcţiei abordată de conducerea PSD.

"Nu m-am gândit niciodată că o să plec şi o să fac politică vreodată în altă parte, dar, dincolo de conflictul cu Liviu Dragnea, mi se pare că direcţia în care conducerea actuală duce PSD eu nu mă mai regăsesc în ea", a declarat Victor Ponta.

Fostul premier a spus că liderul PSD, Liviu Dragnea, a încercat să-l atragă înapoi în rândurile partidului, prin oferirea de funcţii sau ministere, dar că l-a refuzat.

"I-am răspuns că nu e cazul. Niciodată în 45 ani nu m-a minţit cineva aşa de mult şi atât de ilogic cum m-a minţit Liviu Dragnea. Ce mă deranjează este că e valabil pentru toată lumea", a mai spus Victor Ponta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta, reacţie neaşteptată de Ziua Naţională: "Nu mă mai regăsesc. Nu m-am gândit niciodată că o să plec"