Antena Meniu Search
x

Vlad Voiculescu spune că USR PLUS l-ar putea nominaliza din nou la Sănătate: ”Nu exclud întoarcerea mea la Minister”

Vlad Voiculescu a declarat luni, că nu exclude varianta de a se întoarce la Ministerul Sănătății, după ce a fost demis de premierul Florin Cîțu, argumentând că Alianța USR Plus nu are niciun motiv să nu îl nominalizeze din nou pentru această funcție și că, personal, nu are ce să își reproșeze.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.04.2021, 16:07

Vlad Voiculescu spune că USR PLUS l-ar putea nominaliza din nou la Sănătate
Vlad Voiculescu spune că USR PLUS l-ar putea nominaliza din nou la Sănătate - Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta
  • Vlad Voiculescu nu exclude să revină la Ministerul Sănătății.

Vlad Voiculescu a recunoscut, într-un interviu pentru Europa FM, că i-ar fi greu să lucreze cu Florin Cîțu, dacă se va întoarce în Ministerul Sănătății, arătând că premierul nu are calitățile necesare pentru funcția pe care o ocupă.

"Nu am vazut argumente pentru care varianta de a fi din nou ministru al Sanatatii să nu stea în picioare. Nu exclud întoarcerea mea la Ministerul Sănătății. Dacă aș avea ce să-mi reproșez, nu aș avea curajul să spun acest lucru", a declarat Vlad Voiculescu la Europa Fm.

Revenirea lui Vlad Voiculescu în Ministerul Sănătății nu este exclusă

La întrebarea dacă Alianța USR-PLUS merge la negocierile din coaliție cu numele său pe masă, Voiculescu a răspuns: ”Asta e treaba Coaliției”.

Pe acelaşi subiect

”Speranța mea e mai puțin legată de punctele acestea, vă spun foarte onest că sunt dezamăgit la nivel personal și afectat. Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai spus Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu spune că Florin Cîțu nu se califică pentru funcția de premier

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului. Fostul ministru mai admite că i-ar fi greu să lucreze cu premierul Florin Cîțu, căruia Alinața USR PLUS i-a restras sprijinul politic.

"Cu domnul Cîțu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că și pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîțu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înțelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilități care credeam noi că îl califică pentru funcția de premier", a adaugat fostul ministru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Vlad Voiculescu spune că USR PLUS l-ar putea nominaliza din nou la Sănătate: ”Nu exclud întoarcerea mea la Minister”