Antena Meniu Search
x

Video Cum prepari carnea de vită ca la carte

Astazi avem o propunere interesantă care are în centrul atenției carnea de vită black angus. Acea carne nobilă, considerată drept cea mai gustoasă.  

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 27.04.2022, 12:55

Vezi și

Chef Francesco:  Avem aici două bucăți frumoase de carne. Tipul de carne pe care îl folosim astăzi este un Black Angus scoțian. Să punem oasele la cuptor. Avem nevoie de o culoare frumoasă, maronie, cum spun englezii. Pur și simplu se vor găti în grăsimea lor.Le punem în cuptor până ajungem la culoarea dorită. Între timp, în această oală, tăiem aceste legume, destul de groase.Aici se caramelizează, după cum puteți vedea. Acum verificăm oasele. Aproape avem culoarea dorită. Între timp, până când oasele sunt gata, frecăm cu sare și piper. Doar sare și piper.

Iată oasele pe care le adăugăm în oală. Punem ulei de măsline. Îl ardem bine.Se transformă după cum vedeți, ce prăjire frumoasă. Acum adăugăm o altă parte de grăsime și anume untul. Îi facem baie acum pentru a avea o gătire uniformă. Punem la cuptor. Lăsăm acum să se odhnească jumătatea de oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Reţete » Cum prepari carnea de vită ca la carte