Antena Meniu Search
x

Video A început vaccinarea angajaţilor din companiile private. Câte persoane vor fi imunizate astăzi de echipele mobile

Campania de vaccinare se mută din centrele specializate la sediile companiilor. De astăzi angajaţii firmelor din Capitală vor putea fi vaccinaţi de echipe mobile, chiar la serviciu.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 23.04.2021, 15:22

Vezi și

Până la finalul zilei de azi vor fi vaccinate peste 200 de persoane iar în zilele următoare vom ajunge la peste 700 de angajați. 350 dintre aceştia lucrează la o companie de pază iar restul sunt angajații unui lanț de restaurante.

De dimineață, echipe mobile de la Spitalul Pantelimon, dar și de la Institutul Matei Balș din Capitală au pornit către aceste centre de vaccinare ce au fost organizate chiar în sediile acestor companii. Cu câteva zile în urmă aceste centre au fost dotate și au primit și avizul Direcției de Sănătate Publică.

Este un pas important pentru campania de vaccinare. Pentru a scăpa de restricții a fost fixat un prag de vaccinare de 50% din populație care ar urma să fie atins în septembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » A început vaccinarea angajaţilor din companiile private. Câte persoane vor fi imunizate astăzi de echipele mobile