Antena Meniu Search
x

Alexandru Rafila, avertisment dur: În fiecare săptămână moare o comună. Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți

Suntem în cea mai neagră săptămână de la începutul pandemiei, când peste 2.000 de români şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului. Iar situaţia nu este deloc bună, ne avertizează Alexandru Rafila.

de Monica Palade

la 16.10.2021, 22:16

Alexandru Rafila, avertisment dur: În fiecare săptămână moare o comună. Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății spune că trebuie să ne aşteptăm ”la un număr și mai mare de morți” zilnice cauzate de infectarea cu COVID-19 în perioada următoare.

O comună moare în fiecare săptămână

”Lucrurile acestea trebuiau pregătite de multă vreme​. În fiecare săptămână moare o comună, sunt 2000 și ceva de oameni care mor”, a spus deputatul PSD la România TV.

Alexandru Rafila consideră că problema nu este atingerea vârfului valului 4, ci cât timp va dura acesta, spunând că o perioadă îndelungată va adânci criza sanitară. În plus, situaţia s-ar putea agrava, după ce pacienţii cu alte patologii nu vor mai avea loc în spitale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Alexandru Rafila, avertisment dur: În fiecare săptămână moare o comună. Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți