Antena Meniu Search
x

Alimente ținute în căldură pe tarabe, în hala veche a Pieței Obor, un pericol pentru cumpărători

Alimentele ţinute în căldură ne trimit, direct, în spital. Echipa Observator a găsit în hala veche a Pieţei Obor brânză şi ouă ţinute pe tarabe şi nicidecum la frigider, aşa cum impun regulile. Inspectorii sanitari au o serie de recomandări atât pentru comercianţi, cât şi pentru consumatori.

de Redactia Observator

la 23.06.2019, 23:49

Vezi și

Alimentele ţinute în căldură ne trimit, direct, în spital. Echipa Observator a găsit în hala veche a Pieţei Obor brânză şi ouă ţinute pe tarabe şi nicidecum la frigider, aşa cum impun regulile. Inspectorii sanitari au o serie de recomandări atât pentru comercianţi, cât şi pentru consumatori.

Plasa de cumpărături ne poate trimite direct pe patul de spital. Inspectorii sanitari-veterinari au câteva recomandări pentru noi în această perioadă de caniculă. Ar fi bine ca toate produsele pe care le cumpărăm să ajungem ct mai repede cu ele acasă. De exemplu, lactatele, ouăle ar trebui ţinute la o temperatură între 0 şi 4 grade, iar carnea congelată la -12 grade.

Puţini comercianţi respectă regulile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi fructele trebuie cumpărate cu atenţie.

Există mai multe recomandări şi pentru consumatori. Acesţia ar trebui să cumpere doar din spaţii autorizate, să ambaleze separat alimente, iar mâncarea gătită să fie acoperită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sanatate » Alimente ținute în căldură pe tarabe, în hala veche a Pieței Obor, un pericol pentru cumpărători