Antena Meniu Search
x

Alimentația sănătoasă, vitală pentru femeile care își doresc să devină mame

Alimentația în timpul sarcinii. În epoca vitezei, cu puţin timp pentru ele şi mai mult pentru carieră, femeile se trezesc târziu că vor să devină mame. Iar atunci, se lovesc de o problemă: corpul nu le mai ajută, pentru că nu au avut grijă de el. În cele din urmă, trebuie să apeleze la artificii.

de Redactia Observator

la 09.03.2019, 11:34

Vezi și

În epoca vitezei, cu puţin timp pentru ele şi mai mult pentru carieră, femeile se trezesc târziu că vor să devină mame. Iar atunci, se lovesc de o problemă: corpul nu le mai ajută, pentru că nu au avut grijă de el. În cele din urmă, trebuie să apeleze la artificii ca să rămână însărcinate. Totuşi, o dietă echilibrată poate face minuni!

Sunt momentele pe care nicio femeie nu le uită vreodată. Şi doar naşterea în sine le întrece, ca emoţie. Eliza le trăieşte la 39 de ani. Până acum a fost. prea ocupată să devină mamă aşa că nu şi-a pus problema vreunei pregătiri în acest sens. Cu atât mai delicate sunt acum schimbările pe care noul statut le cere.

Schimbarea ar trebui făcută însă. înainte. Iar medicii ne dau şi cea mai bună motivaţie pentru asta. Fertilitatea însăşi depinde în mare măsură de ce mâncăm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În România 30% dintre femeile de peste 35 de ani sunt afectate de infertilitate. Asta înseamnă aproape una din trei. Cauzele pot fi hormonale, medicale, anatomice, dar multe ţin doar de stres, sedentarism şi alimentaţia greşită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Alimentația sănătoasă, vitală pentru femeile care își doresc să devină mame