Antena Meniu Search
x

Andrei Baciu dă asigurări: Spitalele din România vor rămâne deschise în timpul valului 4 al pandemiei

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat că spitalele din România nu se vor închide în timpul valului 4 al pandemiei. Nu vor mai fi spitale COVID și spitale non-COVID, toți pacienții vor primi tratament, a explicat Baciu.

De Redactia Observator la 18.09.2021, 15:15
Andrei Baciu dă asigurări: Spitalele din România vor rămâne deschise în timpul valului 4 al pandemiei - Gov.ro

Reprezentantul Ministerului Sănătății, Andrei Baciu, a spus că strategia pentru valul 4 al pandemiei stabilește că spitalele vor rămâne deschise.

Spitalele vor rămâne deschise

În primul an al pandemiei, pacienții cu boli cronice au avut dificultăți în a accesa serviciile medicale și pentru a elimina această situație, în vară, Ministerul a lucrat la definirea unei strategii, astfel încât toate spitalele să rămână deschise, a declarat Baciu, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Nu vom mai avea spitale COVID și spitale non-COVID, unitățile vor avea circuite mixte, toți bolnavii din România vor primi tratamentele de care au nevoie, a adăugat Andrei Baciu.

Singura excepție se va face în cazul spitalelor de boli infecțioase care vor trata în special pacienți COVID 19.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Andrei Baciu dă asigurări: Spitalele din România vor rămâne deschise în timpul valului 4 al pandemiei