Antena Meniu Search
x

Bebelușul din Arad care a fost confirmat Covid-19 la 9 zile după naștere s-a vindecat

Un bebeluș, care la doar 9 zile de la naștere a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, s-a vindecat de Covid-19 și a fost externat din spitalul din Arad.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 09.10.2020, 23:19

O mamă atinge picioarele bebeușului ei
Un bebeluș din Arad a fost confirmat cu Covid-19 la 9 zile după naștere - Profimedia Images - fotografie ilustrativă
  • Bebelușul a împlinit 24 de zile, vineri, când a fost externat
  • Nou-născutul a fost internat la Spitalul Clinic Județean Arad

Bebelușul este cel mai tânăr pacient din România infectat cu coronavirus și avea doar 9 zile la momentul confirmării. Vineri, când a împlinit 24 de zile de viaţă, el a fost externat din spital, fiind vindecat.

Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad - infectat cu virusul SARS CoV-2 - a fost externat în urmă cu câteva minute de pe Compartimentul de Boli Infecţioase Copii! Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile! Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă! Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii precum şi întregii echipe medicale, iar pacienţilor le dorim multă sănătate!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad.

Citește și:

Până astăzi, 9 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 148.886 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

114.792 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.186 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 5.299 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Bebelușul din Arad care a fost confirmat Covid-19 la 9 zile după naștere s-a vindecat