Meniu
Search
x

În Braşov, mai multe restaurante livrează câte o masă caldă cadrelor medicale

Impresionaţi de medicii care, în aceste vremuri, petrec mai mult timp în spital decât acasă, tot mai mulţi oameni de bine le vin în ajutor.

De Redactia Observator la 04.04.2020, 12:12
Vezi și
  • Restaurantele supravieţuiesc doar din livrări.
  • Proprietarii găsesc resurse de a fi darnici.

Impresionaţi de medicii care, în aceste vremuri, petrec mai mult timp în spital decât acasă, tot mai mulţi oameni de bine le vin în ajutor. În Braşov, mai multe restaurante livrează câte o masă caldă oamenilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi paramedicilor şi asistentelor de la SMURD.

În Braşov, restaurantele supravieţuiesc, zilele aceastea, doar din livrări. Fără turişti, veniturile sunt în scădere, însă chiar şi aşa, proprietarii localurilor găsesc resurse de a fi darnici. Pentru medicii de pe ambulanţă, mesele sunt gratuite.

Ștefan Gleveșanu – manager restaurant: În momentul ăsta e nevoie foarte mare să fim toţi solidari, că nu mai au timp să ajungă acasă, încercăm şi noi în limita posibilităţilor să fim alături de ei.

Livia Ioana Gal - Asistent SAJ Brașov: Pentru noi înseamnă foarte mult, pentru că şi nouă ne este foarte greu să ne organizăm cu mesele de fiecare dată, pentru fiecare tură, lucrând aproape non-stop.

Pentru a le ridica moralul, de multe ori, pe cutiile livrate, bucătarii scriu mesaje de încurajare şi de mulţumire pentru cei care salvează vieţi.

Un alt restaurant sprijinit de o asociaţie din Braşov duce câte o masă caldă către paramedicii şi cadrele medicale SMURD, de la cele două detaşamente din oraş.

15 restaurante s-au alăturat iniţiativei de a oferi mese gratuite medicilor din Braşov.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » În Braşov, mai multe restaurante livrează câte o masă caldă cadrelor medicale