Antena Meniu Search
x

Al treilea deces al unui pacient cu coronavirus, confirmat în România

Al treilea deces de coronavirus a fost confirmat duminică seară în România, la Iași. Este vorba despre un pacient din Neamț, care mai suferea de diabet și hipertensiune arterială.

de Redactia Observator

la 22.03.2020, 21:37

Medic la un caz de coronavirus, cu ambulanța
Al treilea deces de coronavirus a fost confirmat în România, la Iași - Observator
  • Pacientul era din Neamț.
  • Era internat la Iași.

Al treilea deces de coronavirus a fost confirmat duminică seară în România, la Iași. Este vorba despre un pacient din Neamț, care mai suferea de diabet și hipertensiune arterială.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost internat inițial la Piatra Neamț, iar pe 20 martie, la o zi după ce a fost confirmat cu coronavirus, a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, la terapie intensivă.

Vă prezentăm integral comunicatul Grupului de Comunicare Strategică:

”În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.”

Duminică, în România, alți doi pacienți care aveau coronavirus au murit. Primul deces confirmat a fost al unui pacient de 67 de ani din Filiași, care suferea de cancer. Cel de-al doilea deces a fost al unui bărbat de 74 de ani din București, care, de asemenea, avea o boală cronică preexistentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sanatate » Al treilea deces al unui pacient cu coronavirus, confirmat în România