Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Coronavirus. Șeful OMS, avertisment pentru tineri: ”Nu sunteți invincibili” (Video)

Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății a transmis un avertisment tinerilor în contextul pandemiei de coronavirus. Nu sunteți invincibili, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

de Redactia Observator

la 21.03.2020 , 15:47

  • Avertismentul a fost făcut într-o conferință de presă.
  • Mesajul este pentru tineri, să se protejeze.

Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății a transmis un avertisment tinerilor în contextul pandemiei de coronavirus. ”Nu sunteți invincibili”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, în încercarea de a transmite persoanelor sub 50 de ani mesajul de a se proteja în fața amenințării Covid-19.

Într-o conferință de presă în Elveția, șeful OMS a transmis mesajul său pentru tineri.

”În fiecare zi învățăm mai mult despre acest virus și boala pe care o provoacă. Unul dintre lucrurile pe care le învățăm e că, deși persoanele vârstnice sunt cel mai grav lovite, tinerii nu sunt cruțați. Datele obținute din mai multe țări arată clar că oamenii sub 50 de ani reprezintă o proporție semnificativă din pacienții care au nevoie de spitalizare”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Vezi și

Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății a ținut să spună tinerilor că și ei sunt expuși îmbolnăvirii sau riscă să transmită coronavirusul.

”Astăzi, am un mesaj pentru tineri: nu sunteți invincibili! Acest virus vă poate băga în spital cu săptămânile sau vă poate ucide. Chiar dacă nu vă îmbolnăviți, alegerile pe care le faceți privind unde vă duceți pot face diferența dintre viață și moarte pentru alții. Sunt recunoscător că mulți tineri răspândesc aceste avertismente și nu virusul. Continui să spun, solidaritatea este cheia de a învinge Covid-19. Solidaritatea dintre țări, dar și între grupurile de vârstă. Vă mulțumesc că răspundeți la apelul nostru pentru solidaritate, solidaritate, solidaritate!”, a mai spus șeful OMS.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » Coronavirus. Șeful OMS, avertisment pentru tineri: ”Nu sunteți invincibili” (Video)