Antena Meniu Search
x

Curs valutar

113 cazuri de coronavirus în România, după ce încă 4 au fost confirmate

Patru noi cazuri de coronavirus au fost anunțate sâmbătă seară în România. Bilanțul a urcat la 113 cazuri în total, dintre care 9 s-au vindecat.

de Redactia Observator

la 14.03.2020 , 20:20

Medicii împing izoleta la un caz de coronavirus 113 cazuri sunt confirmate în România după raportarea altor 4, sâmbătă seară - Observator
  • Sunt doi bărbați și două femei.
  • Unul dintre pacienți a fost în contact cu Vergil Chițac.

Patru noi cazuri de coronavirus au fost anunțate sâmbătă seară în România. Bilanțul a urcat la 113 cazuri în total, dintre care 9 s-au vindecat.

Două dintre cazurile confirmate sâmbătă seară sunt din Timișoara, un bărbat și o femeie care au venit din Italia. În Brașov a fost raportată o pacientă care a fost în contact cu un bărbat întors din SUA care a fost infectat. Al patrulea caz e din Constanța, o persoană aflată în contact cu senatorul Chiac.

Noi pacienți au fost anunțați de Grupul de Comunicare Strategică:

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot duminică, autoritățile au anunțat și 3 vindecări, toți pacienți din Hunedoara, internați la Timișoara, la Spitalul Victor Babeș.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » 113 cazuri de coronavirus în România, după ce încă 4 au fost confirmate