Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Creşte numărul persoanelor infectate cu tulpina DELTA în ţară. Două noi focare au apărut în Paşcani

Apar tot mai multe cazuri de infectare cu noua tulpină DELTA şi la noi în ţară, iar acest lucru este un motiv de îngrijorare pentru medici.

de Redactia Observator

la 27.07.2021 , 08:58

În ultimele zile două noi focare de infecţie cu coronavirus au apărut în Paşcani, judeţul Iaşi! Un centru de servicii sociale a fost nevoit să-şi trimită doi angajaţi în izolare la domiciliu şi totodată să izoleze şi alţi doi beneficiari ai centrului într-un salon.

4 pacienţi infectaţi cu tulpina Delta, internaţi la ATI

Iar alte trei noi cazuri de COVID-19 au apărut şi în Secţia de Neurologie a Spitalului Municipal de Urgenţă din Paşcani în rândul pacienţilor. Doi au fost externaţi şi izolaţi la domiciliu sub monitorizarea medicilor de familie şi un pacient a fost transportat pe secţia de ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Vezi și

Dr. Florin Roșu, manager spitalul de Boli Infecțioase din Iași: În ultima perioadă se constată o creştere lentă, în schimb constantă a pacienţilor COVID-19 pozitivi cu tulpina DELTA. În momentul de faţă în cadrul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi îngrijim un număr de 9 pacienţi confirmaţi cu acest tip de tulpină, cu forme medii, iar în Terapie Intensivă COVID avem un număr de 4 pacienţi cu forme severe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Sănătate » Creşte numărul persoanelor infectate cu tulpina DELTA în ţară. Două noi focare au apărut în Paşcani