Antena Meniu Search
x

Creștere spectaculoasă de comenzi la domiciliu pentru masa de Revelion

Comenzile pentru mesele de Revelion curg pe bandă rulantă. Cei care ţin petrecerile acasă şi au încă frigiderul gol mai au câteva variante de rezervă. Sunt restaurante care preiau comenzi chiar şi în ultima zi din an.

Vezi și

Comenzile pentru mesele de Revelion curg pe bandă rulantă. Cei care ţin petrecerile acasă şi au încă frigiderul gol mai au câteva variante de rezervă. Sunt restaurante care preiau comenzi chiar şi în ultima zi din an. Pentru cei mai puţin pretenţioşi, care acceptă şi o pizza, se fac livrări inclusiv în noaptea de Revelion.

În bucătăriile restaurantelor se lucrează la foc continuu. În locul preparatelor tradiţionale din carne de porc, la trecerea dintre ani, sunt recomandate aperitive ceva mai uşoare.

Şi la felul principal sunt propuneri ceva mai. deosebite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un astfel de meniu comandat pe ultima sută de metri porneşte de la 50 de lei de persoană. Însă, poate depăşi 200 de lei, dacă preparatele sunt mai sofisticate şi dacă adăugăm un desert.

Cei care nu au încă un plan şi se gândesc să comande o pizza, chiar dacă este noaptea dintre ani, există restaurante care, cel puţin în Capitală, fac livrări. Dar programul este mai scurt. Doar până la ora opt seara.

O altă variantă pentru românii care rămân cu frigiderul gol la final de an este. mâncarea de la mall.

Cei care nu şi-au comandat de la restaurant mâncarea pentru Revelion pot veni la fast food-uri pentru că restaurantele din acest centru comercial sunt deschise până la ora 20. Însă cei care se trezesc ceva mai devreme pe 1 ianuarie trebuie să mai aibă puţină răbdare, pentru că restaurantele se redeschid atunci la ora 14.

În prima zi din 2019, cele mai multe hipermarketuri sunt închise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sanatate » Creștere spectaculoasă de comenzi la domiciliu pentru masa de Revelion