Antena Meniu Search
x

Cseke Attila: Vineri se va discuta în comitetul tehnico-științific carantinarea Capitalei

Ministerul interimar al Sănătății Cseke Atila a declarat că vineri se va discuta în comitetul tehnico-științific propunerea de carantinare a Bucureștiului și a județului Ilfov.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 22:01

Cseke Attila: Vineri se va discuta în comitetul tehnico-științific carantinarea Capitalei - Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

„Va fi o discuție și pe partea de specialiști. Comitetul tehnico-științific care este în subordinea CNSU mâine va discuta, pentru că a fost și o propunere a INSP legată de carantinarea zonală în București și Ilfov.

Urmează să vedem ce spun specialiștii, în acest grup sunt și reprezentanții altor instituții și ministere, penru că o carantină zonală nu este o măsura care numai spunem că de mâine se instituie, trebuie alte reglementări”, a declarat Cseke Attila, la Digi24, citat de Mediafax.

Bucureştiul, la un pas de carantină

Acesta a fost întrebat despre propuneea premierului interimar cu privire la utilizarea certificatului verde inclusiv la magazine. „Va fi și această discuție legată de certificat pentru că nu este corect să spui oamenilor care s-au vaccinat că tu nu mai poți să ieși pe stradă sau nu poți să te duci la un anumit tip de manifestare”, a mai spus ministrul Sănătății.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Cseke Attila: Vineri se va discuta în comitetul tehnico-științific carantinarea Capitalei