Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu: Cum se depășesc marile crize

Dan Voiculescu arată, într-o postare pe blog, care este un element esențial pentru a depăși actuala criză provocată de coronavirus.

de Redactia Observator

la 23.03.2020, 11:10

Dan Voiculescu la o lansare de carte
Dan Voiculescu arată, într-o postare pe blog, care e un element esențial pentru a depăși actuala criză provocată de coronavirus. - Observator
  • ”Marile crize se depășesc prin solidaritate”.
  • ”Acești oameni au nevoie să știe că nu sunt uitați”.

Dan Voiculescu arată, într-o postare pe blog, care este un element esențial pentru a depăși actuala criză provocată de coronavirus.

”Nu uitați, ca măcar o dată pe zi, să vă sunați părinții și bunicii (...) să-i linștiți, să-i încurajați (...) marile crize se depășesc prin solidaritate, nu prin salvări individuale”, spune el.

Dan Voiculescu explică faptul că atenția noastră îndreptată către cei mai în vârstă le-ar putea da un sentiment de siguranță și aceasta este cheia trecerii cu bine prin criză, în plan personal.

”Părinți și bunici încercați de viață și de diferite afecțiuni sunt acum lipsiți și de bucuria mereu prea scurtelor întâlniri cu copiii și nepoții. Asaltați de știrile cu iz de apocalipsă care se revarsă pe televiziuni și internet, se străduiesc cu greu să nu își piardă speranța că vor trece cu bine peste toate. Acești oameni au nevoie să știe că nu sunt uitați. Să înțeleagă că sunt izolați temporar, dar nu părăsiți. Să primească motive reale de bucurie și încredere”, transmite Dan Voiculescu pe blog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Dan Voiculescu: Cum se depășesc marile crize