Antena Meniu Search
x

Dramele pandemiei: angajații UPU Iași întocmesc documente pentru pacienții care mor în spital

Angajații UPU Iași întocmesc documente pentru pacienții care mor în spital. Ei au ajutat un bărbat aflat în izolare la domiciliu din cauza COVID după ce bunica sa a murit la spital, tot din cauza coronavirusului, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 15:17

Dramele pandemiei: angajații UPU Iași întocmesc documente pentru pacienții care mor în spital
- Observator

Femeia infectată cu virusul SARS CoV-2 a murit la spitalul din Iași. Deoarece singura sa rudă este în izolare la domiciliu, angajații UPU au decis să ajute familia cu întocmirea documentelor necesare în cazul unui deces.

„Luni a decedat o pacientă de 94 de ani COVID pozitivă. Dumnezeu să o ierte! Singura rudă este un nepot acasă în izolare cu diagnostic COVID 19. Asistenta socială din UPU a ținut legătura cu nepotul, șoferul din UPU s-a dus acasă echipat în combinezon și a luat copiile actelor de identitate și cererea de la nepot. Am vorbit cu Starea civilă. Astăzi asistenta socială din UPU i-a scris certificatul de deces împreună cu strănepoata”, a povestit Dana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Femeia va fi înmormântată de nepotul său după ce va ieși din izolare. „După ce va ieși din izolare nepotul o va înmormânta. Din dramele pandemiei și ce mai fac cei din urgență”, a mai spus Dana Cimpoeșu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Dramele pandemiei: angajații UPU Iași întocmesc documente pentru pacienții care mor în spital