Antena Meniu Search
x

Video Efectele dezastruoase date de Ozempic atunci când e luat pentru slăbit. Specialiştii spun că poate paraliza stomacul

Ştim deja că secretul siluetei vedetelor este - în cele mai multe cazuri un controversat medicament -minune pentru diabet. Trendul dat de celebrităţi e insa periculos. Pe lângă riscurile cunoscute, cum ar fi posibila paralizie a stomacului, specialiştii spun că poate provoca anxietate, depresie sau chiar schimbări de comportament. În plus, urmele folosirii medicamentului se văd - la propriu - pe chipul celor care îl iau pe termen lung.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 22:18

Vezi și

Ochi înfundați, obraji subţiaţi și piele lăsată... aceasta este adevărata faţă a Ozempicului. Cel puţin aşa cred experţii după ce au analizat aspectul celebrităţilor care au slăbit în ultimul an cu ajutorul medicament pentru diabet. 

Vedetele care iau Ozempic sunt de nerecunoscut

Deşi pentru mulţi "dieta" cu Ozempic înseamnă o siluetă mult mai suplă, fanii se tem că multe vedete exagerează deja. 

Este şi cazul lui Scott Disick, fostul soţ al uneia dintre surorile Kardashian, care a speriat Internetul. Într-un videoclip, postat pe pagina sa de Instagram, starul cunoscut pentru firea sa energică şi pozitivă, apare vizibil slăbit.

Pe acelaşi subiect

O transformare radicală a suferit şi John Goodman, starul cunoscut pentru rolurile sale din Familia Flinstone şi The Artist. 

Deşi spune că pierderea celor 90 de kilograme din ultimii ani se datorează unei diete echilibrate, sportului şi plimbărilor zilnice alături de câinii săi, specialiştii cred altceva. Şi pe chipul lui efectele specifice Ozempicului sunt vizibile, spun ei. 

Studiile au arătat însă că tratamentele de acest fel au efecte adverse şi pot duce la probleme digestive grave cum ar fi gastropareza severă, adică paralizia stomacului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sanatate » Efectele dezastruoase date de Ozempic atunci când e luat pentru slăbit. Specialiştii spun că poate paraliza stomacul