Antena Meniu Search
x

Video Explozie de cazuri Covid la munte: autorităţile dau vina pe turiştii care au venit în staţiuni de Revelion. Măsurile impuse

Primele săptămâni din noul an vin cu bilanţ financiar pentru patronii din turism dar şi cu record de îmbolnăviri Covid. Staţiunile montane care au fost pline de turişti trec de la o zi la alta în secenariu roşu.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.01.2022, 14:05

Vezi și

Cea mai mare incidenţă din judeţu Braşov e în staţiunea Predeal, tocmai a trecut astăzi de 7 la mie. Staţiunea Bran, cu 6,96 la mie este pe următorul loc, iar în municipiul Braşov, de care aparţiune staţiunea Poiana Braşov, incidenţa este de 4,15 la mie. Autorităţile sanitare au şi o explicaţie: pun această creştere a incidenţei în legătură directă cu faptul că în aceste staţiuni au fost foarte mulţi turişti de Revelion.

E foarte important ca turiştii care îşi planifică un weekend la munte în perioada imediat următoare să ştie regulile care sunt impuse de autorităţile locale. În primul rând, portul măştii este obligatoriu în toate zonele, mai cu seamă în cele aglomerate. Petrecerile sunt interzise peste tot, în localităţile cu astfel de incidenţe, iar restaurantele pot funcţiona la o capacitate de maximum 30%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sanatate » Explozie de cazuri Covid la munte: autorităţile dau vina pe turiştii care au venit în staţiuni de Revelion. Măsurile impuse