Întrecere între bucătari cu rețete de cârnați, la Sibiu
Bucătarii s-au întrecut în reţete de cârnaţi, în acest weekend, la Sibiu. Ca să obţină cel mai bun gust, unii au mers pe variantele clasice, care nu dau greş niciodată. Alţii, au adaugat condimente exotice, ca să fie mai inventivi.
Bucătarii s-au întrecut în reţete de cârnaţi, în acest weekend, la Sibiu. Ca să obţină cel mai bun gust, unii au mers pe variantele clasice, care nu dau greş niciodată. Alţii, au adaugat condimente exotice, ca să fie mai inventivi. Între ei, un american aflat în trecere prin ţara noastră, a încercat să fure câte un pic din secretele fiecărui bucătar.
Bun venit în Paradisul Cârnaţilor româneşti. Bucătarii se-trec în compoziţii, vizitatorii abia aşteaptă să guste iar David e dornic să înveţe.
Profesor american, David a ajuns pentru prima oară în România. Şi nu vrea să plece până nu află secretul cârnaţilor româneşti.
Bucătari din trei ţări s-au întrecut şi la Festivalul Cârnaţilor de la Nicolești.
Participanţii au dat frâu liber imaginaţiei şi din preparate au construit o maşină de pompieri, o casă, chiar şi un staul.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰