Antena Meniu Search
x

Medic: ”Ar fi păcat ca, la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puţin doar pentru că ne-am săturat de restricții”

Medicul Amin Zahra, de la Spitalul Judeţean Timişoara, face apel la respectarea restricțiilor chiar și în această perioadă, când ne pregătim de sărbători, pentru că suntem ca într-un fel de ”ruletă rusească” şi oricine poate cădea pradă virusului.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 20:45

Medic: ”Ar fi păcat ca, la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puţin doar pentru că ne-am săturat de restricții”
Medic: ”Ar fi păcat ca, la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puţin doar pentru că ne-am săturat de restricții” - Facebook/Amin Zahra

Medicul din Timișoara subliniază, în mesajul său postat pe Facebook, că este mai important să rămânem sănătoși.

”Doar câteva zile, ne mai despart de sărbătorile de iarnă care vin la pachet cu: agitația, aglomerația, “nebunia aia” ce ne cuprinde, pentru a ne umple coșul, cu cumpărături și cadouri. Doar că bonus, avem și o pandemie. (...) Este o perioadă grea, şi e greu să ne abţinem de la nişte obiceiuri, vizite, tradiţii...Doar că, gândiţi-vă, mai important este să rămânem sănătoşi, să trecem peste pandemia asta. Sărbători vor mai fi, şi ar fi păcat ca la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puţin, doar pentru că “ne-am săturat” de restricţii”, a scris Amin Zahra, pe Facebook.  

Amin Zahra scrie că, dacă acum un an părea că mor doar cei în vârstă, cu alte boli, ”acum e un fel de ruletă rusească, unde oricine este expus la acest risc”.  

”Vom trece peste pandemia asta, dar până atunci nu merită să-ţi rişti viaţa pentru nimic în lumea asta, mai bine respectăm nişte reguli simple, decât să ajungem cu o sondă în gât sau şi mai tragic “ambalaţi” într-un sac negru. Eu vă doresc şi îmi doresc sărbători liniştite, cu multă sănătate”, a mai transmis medicul.  

România a raportat, joi, 812 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 22 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Medic: ”Ar fi păcat ca, la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puţin doar pentru că ne-am săturat de restricții”