Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaj Ro-Alert de prevenție de coronavirus, transmis în România

Un mesaj Ro-Alert de prevenție de coronavirus a fost transmis sâmbătă în România. A fost raportat de localnici din mai multe județe ale țării.

de Redactia Observator

la 21.03.2020 , 18:48

Mesajul Ro-Alert despre coronavirus Un Mesaj Ro-alert despre coronavirus a fost transmis sâmbătă în România - Observator
  • Mesajul a ajuns în mai multe județe.
  • Mai mulți români au raportat primirea lui.

Un mesaj Ro-Alert de prevenție de coronavirus a fost transmis sâmbătă în România. A fost semnalat de localnici din București, dar și din mai multe județe ale țării.

RESPECTAŢI recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus COVID-19! RĂMÂNEŢI în casă, pe cât posibil! EVITAŢI contactul direct sau apropiat cu alte persoane! MENŢINEŢI distanţa de minimum 2 m faţă de ceilalţi! NU ATINGEŢI suprafeţe pe care au pus mâna şi alte persoane! FERIŢI-VĂ de zonele aglomerate! SPĂLAŢI-VĂ pe mâini cât mai des posibil! NU VĂ ATINGEŢI cu mâinile faţa, nasul, gura sau ochii! ASIGURAŢI-VĂ că regulile sunt respectate şi de vârstnici. Ei sunt cei mai expuşi îmbolnăvirii! INFORMAŢI-VĂ: hhtps://stirioficiale.ro/”, se afirmă în mesajul Ro-Alert.

Mesajul a fost lansat după ce, sâmbătă, numeroși români au fost văzuți în parcuri sau în pădure, la grătare. Sâmbătă seară, la ora 20.00, Ministrul de Interne Marcel Vela și șeful DSU, Raed Arafat, vor susține o conferință de presă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » Mesaj Ro-Alert de prevenție de coronavirus, transmis în România