Antena Meniu Search
x

Ministrul Sănătăţii, despre vaccinarea a peste 100.000 de oameni într-o zi: ''Un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem''

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri, că s-a dorit depăşirea pragului de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore şi se doreşte menţinerea acestui ritm susţinut şi chiar depăşirea lui.

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 10:55

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii
  • Ministrul Sănătăţii, declaraţii despre depăşirea pragului de peste 100.000 de oameni vaccinaţi într-o zi

 Potrivit ministrului, doar vaccinarea poate asigura revenirea la viaţa de dinainte de pandemie. ''Vestea bună este că ieri au fost un pic peste 100.000 de persoane vaccinate. Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem şi, de ce nu, dorim să-l depăşim. Acest ritm susţinut de vaccinare a fost atins prin eforturi combinate ale personalului medical, căruia ţin să-i mulţumesc că, după acest efort pe care l-a depus în spitale, continuă să facă eforturi şi să vină să vaccineze, este rezultatul dorinţei voastre de a veni să vă vaccinaţi şi în colaborare cu autorităţile locale acum sunt din ce în ce mai multe posibilităţi de vaccinare'', a declarat, vineri, la Timişoara, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii  apreciat că există toate ''premisele care ne arată că ritmul de vaccinare poate fi susţinut şi crescut şi cu ajutorul lui vom putem reveni la viaţa de dinainte de pandemie cât de curând''.

Depăşirea pragului de 100.000 de persoane vaccinate într-o zi

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi că, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 100.454 de persoane. ''Am promis, am făcut! România, hai că se poate!'', a adăugat şeful Guvernului.

Inclusiv Klaus Iohannis a vorbit despre situaţia vaccinării din ţară. Şeful statului a afirmat, după ce a vizitat joi centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă ''Dr. Alexandru Gafencu'' Constanţa, că ''stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare​''. Cu toate acestea, Klaus Iohannis îndeamnă oamenii la vaccinare, în condiţiile în care pericolul pandemiei nu a trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Ministrul Sănătăţii, despre vaccinarea a peste 100.000 de oameni într-o zi: ''Un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem''