Antena Meniu Search
x

Mesajul ministrului Sănătăţii, după moartea pacientei care a luat foc pe masa de operaţie

Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a transmis un mesaj, după decesul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.12.2019, 21:51

Mesajul ministrului Costache după moartea pacientei care a luat foc in spital
Ministrul Sănătăţii a transmis un mesaj, după moartea pacientei care a luat foc în spital - foto Hepta

Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a transmis un mesaj, după decesul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

El precizează că echipa ministerului va face tot posibilul pentru aflarea adevărului în legătură cu evenimentul dramatic care a avut loc în Spitalul Floreasca.

Ministrul Sănătăţii, mesaj după moartea pacientei care a luat foc în spital

Echipa Ministerului Sănătății transmite condoleanțe familiei îndoliate a pacientei de la Spitalul Clinic de Urgență București, victima acelui nefericit eveniment, care a decedat în această seară, la ora 19:50.

"Sperăm să învățăm cu toții din acest episod tulburător, ca pe viitor, în niciun spital din România, să nu mai avem parte de o asemenea experiență traumatizantă. Sunt alături de familia greu încercată și acum, la ceas de cumpănă, le transmit că atât eu, cât și echipa ministerului Sănătăţii pe care o coordonez, va face tot posibilul pentru aflarea adevărului”, a spus ministrul Victor Costache.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Sanatate » Mesajul ministrului Sănătăţii, după moartea pacientei care a luat foc pe masa de operaţie