Antena Meniu Search
x

Nelu Tătaru, mesaj dur în ziua cea mai neagră pentru România: "E ca în război, viață contra moarte! Durere! Tragedii fără margini!"

România traversează o veritabilă criză sanitară. Valul 4 al pandemiei a lovit în plin, însă nimeni nu anticipa amploarea dezastrului.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 15:33

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, mesaj dur în ziua cea mai neagră pentru România: "Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem!"
România a înregistrat cel mai dur bilanţ de la începutul pandemiei: peste 16.000 de cazuri noi şi 440 de decese, în ultimele 24 de ore - Hepta

Astăzi, 12 octombrie, România a înregistrat cel mai dur bilanţ de la începutul pandemiei: peste 16.000 de cazuri noi şi 440 de decese, în ultimele 24 de ore. În aceste condiţii, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, spune că "nu mai avem timp să nu mai credem".

Nelu Tătaru trage un semnal puternic de alarmă

Nelu Tătaru prezintă un tablou sumbru al realităţii acestor zile şi le recomandă celor care nu s-au vaccinat, să o facă până nu este prea târziu.

"Cu toții suntem supuși greșelii și unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război...viață contra moarte! Și dacă sunteți dintre cei care încă mai au dubii , încercați să treceți pe lângă un spital și priviți către Unitatea de Primiri Urgențe. Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenți, nevaccinați sau care își doresc să fie salvați , dar deja e prea târziu. Așa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front…. Se moare! Se întâmplă!

Pe acelaşi subiect

Există mii de apeluri în așteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeți cu mintea pentru viața dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi…înainte să fie prea târziu. E foarte ușor să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic. Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetățean să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd și să fac tot ceea ce pot pentru viață. Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur", a fost mesajul postat pe Facebook de Nelu Tătaru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Nelu Tătaru, mesaj dur în ziua cea mai neagră pentru România: "E ca în război, viață contra moarte! Durere! Tragedii fără margini!"