Antena Meniu Search
x

O bătrânică de 79 de ani, regrete de pe patul de spital din secţia ATI: „Am aşteptat, ne-am luat după proşti”

Aflată pe patul de spital, în secţia ATI a Spitalului Militar ROL 2 - COVID 19 ASLA, o bătrânică de 79 de ani regretă amarnic că nu s-a vaccinat, de teamă că ar putea să nu-şi mai strângă niciodată nepoata în braţe.

de Monica Palade

la 21.10.2021, 12:58

O bătrânică de 79 de ani, regrete de pe patul de spital din secţia ATI: „Am aşteptat, ne-am luat după proşti”

Femeia stă de o săptămână internată în Secţia Terapie Intensivă.

“Cea mai mare greșeală a fost că nu m-am vaccinat”, spune bunică de 79 de ani. „De ce v-aţi gândit că nu e o variantă bună să vă imunizaţi?”, o întreabă medicul.

M-am luat după proşti

„Am aşteptat, ne-am luat după proşti. Sunt internată de o săptămână. Tot rău mă simt. Sunt pe tratament. Şi soţul meu e bolnav. Doamne, doamne, ce vremuri grele", mai spune femeia.

Pe acelaşi subiect

Imaginile tulburătoare au fost postate pe pagina de Facebook RoVaccinare, iar materialul a fost realizat de col. Oana Ciobanu şi Daniel Iancu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » O bătrânică de 79 de ani, regrete de pe patul de spital din secţia ATI: „Am aşteptat, ne-am luat după proşti”