Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a fost pregătit Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj pentru cazuri de coronavirus

In Transilvania, pacientii suspecți de infectare cu coronavirus sunt adusi imediat la Spitalul De Boli Infectioase din Cluj-Napoca. Aici au fost amenajate doua saloane cu 2 paturi fiecare in care pacinetii suspecti sa fie izolati de restul sectiei.

de Alex Prunean

la 07.02.2020 , 21:48

În Transilvania, pacientii suspecți de infectare cu coronavirus sunt adusi imediat la Spitalul De Boli Infectioase din Cluj-Napoca. Aici au fost amenajate doua saloane cu 2 paturi fiecare in care pacinetii suspecti sa fie izolati de restul secției. Cele doua saloane ofera toate conditiile astfel incat pacientul sa nu fie nevoit sa iasa, fiind dotate cu baie proprie, televizor sau produse de igiena.

Odată internat în salonul special, pacientul rămâne izolat până la finalizarea tuturor investigațiilor. Chiar și accesul personalului medical e condiționat de respectarea tuturor normelor de protecție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj a fost pregătit pentru cazuri de coronavirus
Vezi și

Pana acum, cele doua saloane special amenajate au "gazduit-o" doar pe stewardesa care saptamana trecuta a fost luata de medici direct din avion, dupa ce ar fi intrat in contact cu persoane infectate cu coronavirus. După 4 zile aceasta a fost externată, analizele iesind negative.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sănătate » Cum a fost pregătit Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj pentru cazuri de coronavirus