Antena Meniu Search
x

Video România e "verde". În Bucureşti, şi în alte 20 de judeţe, nu a fost raportat niciun caz în ultimele 24 de ore

De la peste 10.000 de cazuri noi de covid pe zi, atâtea câte aveam în noiembrie, am ajuns astăzi la doar...46 de cazuri. Şi o premieră astăzi aşteptată de mai bine de un an: sunt 20 de judeţe unde nu s-a înregistrat nicio nouă îmbolnăvire. Zero cazuri!

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 27.06.2021, 19:45

Vezi și

În Bucureşti, şi în alte 20 de judeţe, nu a fost raportat niciun caz în ultimele 24 de ore. Iar restul, aproape că pot fi numărate pe degete. În 7 judeţe s-a înregistrat un singur caz, în 3 judeţe câte 2 cazuri, în 8 judeţe câte 3 cazuri, iar cele mai multe - 4 cazuri - s-au raportat în Prahova, Ilfov şi Suceava.

Şi pentru că lucrurile arată destul de bine şi pandemia pare că trece uşor-uşor, vom avea parte de la 1 iulie de mai multe relaxări. Vom putea petrece în cluburi sau să stăm la restaurante până târziu, până la 2 dimineaţa mai exact. Hotelurile şi pensiunile vor putea caza turişti la 100% din capacitate şi vor putea fi mai mulţi participanţi la evenimentele private, cum ar fi nunţile, cât şi la festivaluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » România e "verde". În Bucureşti, şi în alte 20 de judeţe, nu a fost raportat niciun caz în ultimele 24 de ore