Antena Meniu Search
x

Salmonella, depistată în pulpe vândute de un important lanț de magazine. Clienții sunt avertizați să nu consume produsele și să le returneze

Rețeaua de magazine Metro a anunțat că retrage de pe piaţă un sortiment de pulpe de pui cu spate, după ce s-a descoperit că produsul este infestat cu Salmonella.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 19:28

Vezi și

Metro Cash & Carry România a retras de la comercializare un sortiment de pulpe de pui superioare cu spate, după ce s-a constatat că este infestat cu "Salmonella enteretidis", potrivit Autorității Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Pulpele de pui cu Salmonella au fost livrate deja în 12 magazine din 9 orașe, cum ar fi București, Timișoara, Constanța, Pitești, Sibiu, Oradea, Galați, Deva și Târgu Mureș.

În cazul în care ați cumpărat produsul și încă nu l-ați consumat, el poate fi returnat în magazinele Metro, unde veți primi banii înapoi. "Pentru informații în plus despre lista magazinelor unde sortimentele au fost retrase de pe piață, puteți suna la 0374.115.555", se mai arată în comunicatul ANSVSA.

Produsele infestate au următoarele caracteristici:

  • Producător SUPERDROB SA
  • Cod de bare: 5903368004770
  • Lot/Data expirare: 14221/23.10.2022

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Salmonella, depistată în pulpe vândute de un important lanț de magazine. Clienții sunt avertizați să nu consume produsele și să le returneze