Antena Meniu Search
x

Sute de oameni s-au îmbulzit pe scările unei clinici private din Galaţi pentru analize gratuite (Video)

A fost scandal pe scările unei clinici private din Galaţi, iar protagonişti au fost peste 200 de persoane, majoritatea pensionari. I-a scos din case, cu noaptea în cap, zvonul că luna viitoare nu vor mai fi alocate fonduri suficiente de către Casa de Asigurări de Sănătate.

de Redactia Observator

la 30.03.2019, 11:31

Vezi și

A fost scandal pe scările unei clinici private din Galaţi, iar protagonişti au fost peste 200 de persoane, majoritatea pensionari. I-a scos din case, cu noaptea în cap, zvonul că luna viitoare nu vor mai fi alocate fonduri suficiente de către Casa de Asigurări de Sănătate. Aşa că s-au îmbulzit să prindă un loc pentru analizele gratuite. Programul centrului medical a fost dat peste cap.

Miza îmbrâncelilor este decontarea serviciilor medicale la clinica privată de către sistemul public de asigurări. Ca pentru toate analizele de acest gen, în cazul raportării între clinicile private şi Casele de Asigurări de Sănătate, banii sunt limitaţi.

Oamenii s-au pus la rând din toiul nopţii. De la 3 noaptea.

Teama de a nu pierde locul a dat peste cap şi activitatea centrului medical. Cei care erau programaţi ieri la analize abia au fost lăsaţi să intre, prin mulţime, cu suspiciunea ca totul să nu fie de fapt un pretext pentru a se băga în faţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stabilirea unei ordini a fost în zadar, iar mulţi dintre pacienţii care aveau programare la diferite investigaţii au fost nevoiţi să renunţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Sute de oameni s-au îmbulzit pe scările unei clinici private din Galaţi pentru analize gratuite (Video)