Antena Meniu Search
x

Video Tot ce trebuie să ştii despre Terapia Vampir. Cum stimulează tratamentul creşterea părului

Părul este unul dintre cele mai puternice simboluri de identitate personală, un element cheie al personalităţii, al frumuseţii, farmecului şi seducţiei. Aşa că îngrijirea lui a ocupat dintotdeauna un loc foarte important în vieţile noastre. Din păcate, însă, în zilele noastre nu multă lume se mai poate mândri cu o podoaba capilară de invidiat. Cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani, stresul din pandemie, dar şi reacţiile adverse provocate de covid, şi-au pus amprenta asupra părului.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 13:36

Vezi și

Dar, cum ştiinţa nu ia niciodată pauză, o nouă generaţie de tratamente moderne şi inedite ne vin în ajutor. Terapia Vampir pe bază de plasmă proprie promite rezultate uimitoare pentru stoparea căderii părului şi regenerarea firelor de la rădăcină. 

Ela Prodan, reporter Observator: O podoabă capilară bogată şi strălucitoare, asta ne dorim cu toatele. Sau cu toţii, pentru că şi bărbaţii îşi doresc asta. Şi mie Adina mi-a zis un secret: mi-a spus că există o terapie vampir care te poate ajuta să îţi îmbogăţeşti părul sau măcar să îl faci să nu mai cadă atâta. 

 Adina Postelnicu: Din ce ştiu eu şi m-am informat cât de cât, o să îmi îmbogăţească podoaba capilară, o să îmi stopeze căderea părului, clar câteva fire vor mai cădea pentru că e firesc şi o să am un păr strălucitor, ceea ce cred că îşi doreşte orice femeie.

Alin Bogdan Bortolini, medic chirurgie plastică şi estetică: Nu e dureroasă procedura. Se recoltează o eprubetă de sânge ca la orice recoltare de analize, se centrifughează şi apoi partea de plasmă se reinjectează la nivelul scalpului cu un ac foarte foarte fin, aşa că e un minim de disconfort.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sanatate » Tot ce trebuie să ştii despre Terapia Vampir. Cum stimulează tratamentul creşterea părului