Antena Meniu Search
x

Pregătiri temeinice în saloanele de remodelare corporală, cu patru zile înainte de deschiderea sezonului de plajă

Minivacanţa de 1 Mai deschide oficial sezonul costumelor de baie. Este perioada în care cei care vor să arate bine sub razele soarelui caută soluţii ca să scape de kilogramele în plus.

Vezi și

Minivacanţa de 1 Mai deschide oficial sezonul costumelor de baie. Este perioada în care cei care vor să arate bine sub razele soarelui caută soluţii ca să scape de kilogramele în plus. Saloanele vin cu aparate-minune care promit să-ţi sculpteze talia în doar câteva şedinţe. Iar antrenorii de fitness te îmbracă în costume speciale care fac jumătate din muncă.

Bratele flexate, unghi de 90 de grade, imping, revin, nu ating gantele, foarte bine

Cateva exercitii executate intr-un costum special dotat cu electrozi te ajuta sa intri in forma mult mai repede decat un antrenament obisnuit la sala.

Greul este dus de cei 18 electrozi implantaţi în costum, care sunt poziţionaţi pe principalele grupe musculare. Ei transmit impulsuri electrice muşchilor, care se contractă. Tot antrenamentul este condus de o fostă campioană mondială la culturism, Beatrice Şerban. 

Într-o şedinţă, se pot pierde până la 500 de calorii şi 2 centrimetri din talie.  

Beatrice Şerban, antrenor personal: "Obtinem intr-un timp mult mai scurt tonusul muscular. La sala stam o ora, doua ore. La acest antrenament de electrostimulare Vision Body, stam 20 de minute standard."

Adevăratele rezultatele se văd, însă, după opt şedinţe. Sunt însă şi clienţi care nu vor să transpire ca să arate bine.

Cu ajutorul unor role, aparatul pliază şi depliază pielea stimulând circulaţia şi sistemul limfatic. Tehnica se numeşte endermologie.

Diana Baicu, importator thenologii remodelare: "Se acţionează la nivel celular, stimulăm nişte receptori de pe celule. Rezultatele sunt vizibile încă după prima şedinţă în sensul că se îmbunătăţeşte mult calitatea pielii, iar după trei şedinţe sunt rezultate măsurabile."

Se pot reduce până la 5,2 centimetri în orice zonă a corpului, spun specialiştii. Un singur tratament costă între 50 şi 70 de euro, iar mai bine de 20 la sută dintre clienţi sunt bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pregătiri temeinice în saloanele de remodelare corporală, cu patru zile înainte de deschiderea sezonului de plajă