Antena Meniu Search
x

11 copii dintr-o şcoală din Constanţa, internaţi în spital cu toxiinfecţie alimentară

Cursurile s-au terminat la spital, ieri, pentru 11 copii dintr-o şcoală din Constanţa. Au început să se simtă rău şi profesorii panicaţi au chemat salvarea.

Vezi și

 Cursurile s-au terminat la spital, ieri, pentru 11 copii dintr-o şcoală din Constanţa. Au început să se simtă rău şi profesorii panicaţi au chemat salvarea. Diagnosticul: toxiinfecţie alimentară.

Ar fi de vină laptele primit de la şcoală, cred unii părinţi, în vreme ce alţii dau vina pe bomboanele aduse de un elev care şi-a serbat ziua. Chiar dacă n-au primit deocamdată rezultatele analizelor, autorităţile au dat deja o amendă.

La puţin timp după ora 16, serviciul de ambulanţă a fost alertat de conducerea şcolii. Unui copil din clasa a şasea i s-a făcut rău după ce a băut laptele primit gratuit la şcoală.

Dar în scurt timp au început să se simtă rău şi colegii săi. Dar la spital au ajuns şi copii care nu au băut lapte. Unii părinţi cred că din cauza unor bomboane au ajuns copiii lor la spital.

Inspectorii de la direcţia publică de sănătate, dar şi inspectorii şcolari au început o anchetă. Chiar dacă nu au primit rezultatele analizelor, autorităţile au amendat şcoala cu o mie de lei pentru că nu avea analizele la zi ale persoanelor care distribuie cornurile şi laptele. Doi dintre elevi au fost deja externaţi, dar ceilalţi nouă au rămas sub supravegherea medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 11 copii dintr-o şcoală din Constanţa, internaţi în spital cu toxiinfecţie alimentară