Antena Meniu Search
x

Gripa continuă să facă victime! Alte două femei au murit din cauza virusului, numărul deceselor ajungând la 114

Medicii au confirmat virus gripal la alte două femei de peste 70 de ani, una din Bucureşti şi una din Bihor, care au murit în ultimele zile.

Gripa continuă să facă victime! Alte două femei au murit din cauza virusului, numărul deceselor ajungând la 114 - Sursă: Hepta

Medicii au confirmat virus gripal la alte două femei de peste 70 de ani, una din Bucureşti şi una din Bihor, care au murit în ultimele zile. Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns, astfel, la 114.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a anunţat că s-a confirmat diagnostic de gripă la alte două femei care au murit în ultima perioadă. 

Astfel, la o femeie de 70 de ani din Bucureşti, medicii au confirmat virus gripal tip B.Aceasta avea boli cronice şi nu fusese vaccinată antigripal, decesul survenind în data de 19 martie. 

De asemenea, s-a confirmat virus gripal la o femeie de 71 de ani din judeţul Bihor, confirmată cu virus gripal tip B, nevaccinată antigripal. Aceasta a murit în 22 martie. 

Numărul deceselor confirmate de gripă a ajuns, astfel, la 114. 

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gripa continuă să facă victime! Alte două femei au murit din cauza virusului, numărul deceselor ajungând la 114