Antena Meniu Search
x

Trei eleve, în spital după ce au fumat etnobotanice

Trei eleve de clasa a zecea, de la un liceu din Ploieşti, au ajuns direct la spital după ce au fumat etnobotanice în timpul cursurilor. Li s-a făcut atât de rău încît abia au mai apucat să ceară ajutor.

Vezi și

Trei eleve de clasa a zecea, de la un liceu din Ploieşti, au ajuns direct la spital după ce au fumat etnobotanice în timpul cursurilor. Li s-a făcut atât de rău încît abia au mai apucat să ceară ajutor. Drogurile erau luate de la un coleg de şcoală, aşa că acum toţi patru sunt anchetaţi de ofiţerii de la Crimă Organizată.

După unul dintre cămine. Aici se refugiau fetele, în pauză, ferite de ochi indiscreţi. S-a simţit mai rău una dintre ele. Celelalte mergeau. Una dintre tinere a reuşit să ceară ajutor unui coleg de clasă, printr-un mesaj. Aşa au fost alertaţi profesorii şi chemată ambulanţa.

Fetele erau într-o stare post lipotimie, ameţite, ulterior devenind agitate psihomotor. Elevele au fost duse la Spitalul de Pediatrie, unde au rămas internate peste noapte. Iar la liceul lor au ajuns poliţiştii. Cei de la Crimă Organizată.

În cauză, poliţia face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în vedere consumului de substanţe interzise. Cea mai aspră pedeapsă este o eliminare de cinci zile, care atrage, după sine, scăderea notei la purtare. Alături de fete, la răspundere va fi tras şi colegul de liceu care le-a procurat etnobotanicele. Elevele au fost externate astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trei eleve, în spital după ce au fumat etnobotanice