Antena Meniu Search
x

Patru tineri din Tulcea au furat cutia milei si banii de acatiste dintr-o manastire

Patru baieti din Tulcea, dintre care trei minori, au pandit intr-o manastire ca slujba sa ia sfarsit, au tintit cutia milei, iar apoi au furat-o cu totul. Dar nu le-a ajuns. Au luat si banii de acatiste.

Vezi și

Suma, o nimica toata. Gestul le va aduce insa patru dosare penale. Mai ales ca dupa talharie, au revenit cu acelasi gand. Vedeti imaginile de pe camerele de supraveghere.

Putin dupa ora 17:00, doi dintre tineri isi fac aparitia. Cu mainile in buzunare. Linistiti. Nu dau nimic de banuit. Stau mai putin de doua minute in biserica, suficient cat sa-si faca o rugaciune. Si sa ia la verificat toate usitele Altarului. In care, in cele din urma, au si intrat.

Baiatul nu a ramas inauntru mai mult de cateva minute. Probabil nu a gasit ce sa ia de acolo. La intrare in biserica insa apare ispita. O cutie cu banii de acatiste. Tanarul se opreste langa ea. Scoate o ustensila din buzunar si se-apuca de treaba.

Intre timp, apare si prietenul lui, care-i tine de sase. Au mai multe ezitari, dar nu vor sa lase treaba neterminata. Si revin in forta. In cele din urma tanarul deschide cutia si ia tot ce apuca.

Cu buzunarele doldora, cei doi intra din nou in biserica. De data asta, tinta e sigura. Cutia milei, pe care o iau pe sus.

Afara ii asteptau ceilalti doi prieteni. Totul s-a intamplat sambata. Duminica, tinerii au revenit in acelasi loc, cu aceleasi ganduri.

Intre timp insa, maicutele au observat furtul si i-au recunoscut cu ajutorul imaginilor de pe camere. Politistii le-au facut deja dosare penale.Cei patru tineri au intre 17 si 19 ani. Doi dintre ei sunt gemeni. Acum, de la Cutia Milei, au ajuns la mila judecatorilor care ii pot trimite la inchisoare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Patru tineri din Tulcea au furat cutia milei si banii de acatiste dintr-o manastire