Antena Meniu Search
x
LIVE

A ars vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Istoria tragică a unui milionar urmărit de ghinion. VIDEO

A ars vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Şi, odată cu ea, şi istoria tragică a unui milionar urmărit de ghinion. Palatul de la Izvorani a fost preluat de banca la care Columbeanu avea mari datorii, apoi a ajuns la un proprietar secret, care de jumătate de an încerca să-l vândă sau să-l închirieze fără succes. În schimb, a ars în totalitate. În incendiu s-ar fi mistuit şi o sculptură rară de Sabin Bălaşa în valoare de 150 000 de euro.

De Bogdan Ocnaru la 01.11.2020, 21:28
Vezi și
  • Irinel Columbeanu nu a dorit sa facă niciun comentariu
  • Vila a devenit o ruină, după incendiu

În vila de 2.5000 de metri pătraţi, înţesată de artă şi obiecte de valoare, Irinel Columbeanu îşi trăia viaţa deschis, în faţa camerelor de filmat.

Totul era pus pe tapet. Nunta cu Monica Gabor, naşterea fiicei lor Irina, stilul de viaţă excentric.

Toate, s-au transformat în scrum ca după un blestem. Iar casa a devenit o ruină după un incendiu devastator pe care pompierii s-au chinuit ore întregi să-l stingă.

Bogdan Ocnaru, reporter Observator: "Au trecut 24 de ore de când focul a izbucnit şi vila continuă să fumege. Câteva echipaje ale pompierilor raman aici, astfel incat incendiul sa nu se aprinda din nou. Acoperisul s-a prabusit cu totul, iar intreaga constructie de 4 milioane de euro este distrusa complet"

Irinel Columbeanu a fost executat silit pentru datorii de trei milioane de euro. Atunci, banca a pus sechestru pe vila de la Izvorani, care a ajuns la un proprietar cu identitate secretă. Recent, casa cu 15 camere, piscină, ponton şi plină de opere de artă, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Bălaşa ilustratie opera!!!!!!, fusese pusă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro. Dar noul proprietar s-ar fi mulţumit şi să o închiriereze, pentru 15.000 de euro pe lună.

Eduard Uzunov: "Da, era complet, tot, atât pot să vă spun. Tot era, Sabin Bălaşa, totul ars, oglinzi, mobilă, totul ars. Erau toate obiectele de valoare şi de artă şi tot, şi haine, şi tot, erau, mobilă, tot, erau în casă"

Nu se ştie încă de la ce a izbucnit focul. Cert este că a pornit de la subsol şi a mistuit totul. Mâna criminală este o variantă luată în calcul de anchetatorii.

Despre casa cu o mare valoare sentimentală, fostul proprietar nu mai are nimic de spus.

Irinel Comumbeanu, fost om de afaceri: "Da, nu am nimic de comentat"

În 2007, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de dolari. Azi, locuieşte într-un apartament cu 2 camere din cartierul Colentina şi conduce o maşină cumpărată la mâna a doua.

După ce a pierdut tot, Irinel Columbeanu a decis să-şi trimită fiica la mama ei, în America. Monica Gabor e acum profesoară de engleză la o şcoală din cartierul exclusivist Beverly Hills şi locuieşte într-o vilă din Malibu împreună cu noul ei soţ, un om de afaceri chinez.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » A ars vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Istoria tragică a unui milionar urmărit de ghinion. VIDEO