Antena Meniu Search
x

Grav accident la Constanţa! O tânără şoferiţă a forţat semaforul, a lovit un bolid şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp

O tânără şoferiţă a forţat semaforul şi maşina sa a izbit violent un jeep care circula regulamentar, iar din impact s-a oprit într-un stâlp.

Vezi și

Este isprava unei şoferiţe prea grăbite din Constanţa, seara trecută. Însă graba ei i-a trimis pe patul de spital, în stare gravă, atât pe sora cât şi pe iubitul tinerei.

Centrul Constanţei, aproape de miezul nopţii. Un zgomot teribil dă alarma. E accident în intersecţie, iar o tânără zace inconştientă, într-o baltă de sânge pe asfalt. 

Totul după ce, grăbită, o tânără conducătoare auto a forţat semaforul. Era deja roşu când a ajuns în intersecţie. 

Maşina sa a izbit violent un jeep care circula regulamentar, iar din impact s-a oprit într-un stâlp. Localnicii sar imediat în ajutorul răniţilor până la sosirea salvatorilor.

Iubitul şoferiţei era pe scaunul din faţă. A avut nevoie de descarcerare după ce a rămas blocat între fiarele maşinii.

Claudia Tatarici, SAJ Constanţa: "Au fost găsite două victime. O victimă prezenta traumatisme membru sperios, fractură de humerus, iar cea de a doua victimă traumatism toraco-abdominal, ambele victime conştiente, stabile, transportate la Spitalul Judeţean."

Tânăra a fost scoasă din autoturism de poliţişti şi localnici. A scăpat din impact doar cu câteva zgârieturi astfel că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Dar era în stare de şoc. 

Din maşina lovită, nimeni nu a fost rănit. Pe numele conducătoarei auto care ar fi provocat accidentul poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Grav accident la Constanţa! O tânără şoferiţă a forţat semaforul, a lovit un bolid şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp