Antena Meniu Search
x

A fost alertă pentru salvare de vieţi şi în Tulcea! Un grav accident a fost provocat de un şofer grăbit, care a intrat cu viteză într-o curbă

Un grav accident de circulaţie s-a produs după ce un şofer grăbit a intrat cu viteză într-o curbă şi s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Vezi și

Un grav accident de circulaţie s-a produs după ce un şofer grăbit a intrat cu viteză într-o curbă şi s-a ciocnit cu un alt autoturism. Ambii conducători auto au suferit traumatisme multiple şi sunt internaţi în spital.

Echipajele de intervenţie au plecat în trombă către Dunavăţu de Jos după ce un apel la 112 anunţase o coliziune extrem de violentă. Un şofer, medic veterinar în Prahova, intrase cu viteză într-o curbă. Nu a mai putut redresa maşina şi a intrat cu putere în autoturismul de pe contrasens. 

Florentin Daciu, ISU Tulcea: "S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea şi un echipaj SMURD, în total 11 subofiţeri. Sunt două autoturisme implicate în accident, ambele aveau doar şoferi în maşină."

Răniţi foarte grav în impactul violent, bărbaţii au rămas blocaţi în maşini.

Radu Sicinschi, SAJ Tulcea: "Două victime, cei doi conducători auto, amândoi în stare gravă, îi pregătim şi plecăm cu ei la spital."

Concomitent cu misiunea de salvare, poliţiştii şi pompierii încercau să identifice victimele şi să le anunţe famiile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » A fost alertă pentru salvare de vieţi şi în Tulcea! Un grav accident a fost provocat de un şofer grăbit, care a intrat cu viteză într-o curbă