Antena Meniu Search
x

A fost gasit capul femeii spintecate

Apele au scos la suprafata o proba esentiala in cazul femeii transate si aruncate in raul Arges. Anchetatorii au gasit, in aceasta dupa-amiaza, capul victimei

Vezi și

Capul Iulianei a fost gasit pe malul Argesului, in stuf. La cateva sute de metri de locul in care s-au descoperit si alte parti din trupul ciopartit. Anchetatorii au acum cea mai importanta piesa din puzzle-ul oribilei crime.

Vestea a ajuns si la penitenciarul de la Targu-Jiu, de unde ucigasul a fost eliberat pentru buna purtare. In inchisoare, Manzararu a invatat sa taie si sa coasa, ca un specialist. In atelierul de cizmarie. Ucigasul Iulianei parea baiat bun printre colegii de celula. “Eu jucam si anumite jocuri cu el, in doi, nu se enerva”, a spus un coleg din penitenciar.

Cat a asteptat sa fie eliberat conditionat, Manzararu a facut planuri. Isi dorea un garaj pentru masina in care ademenea femei fara aparare.

Iuliana si fata pentru care Manzararu a ajuns la inchisoare pentru viol par sa nu fi fost singurele lui victime. “In vreo 80 la suta din cazuri, femeile nu reclama ca au fost violate, ca le e rusine”, a declarat criminalistul Liviu Chesnoiu.

Ultimele imagini cu femeia in viata au fost surprinse de o camera de supraveghere din Topoloveni. Iuliana Neblea facea autostopul ca sa ajunga acasa, de la munca. In seara aceea a urcat in masina lui Manzararu.

In timp ce Iuliana era cautata, Manzararu ascundea urmele cumplitei crime. A strans toate covoarele din casa si i le-a dat unei vecine, sa le spele. In casa din Leordeni, criminalistii au gasit urme de sange si lenjeria victimei. Astazi, au cautat probe noi si in apartamentul pe care ucigasul il avea in Topoloveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » A fost gasit capul femeii spintecate