Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! A fost transformat, din nepasare, in pacient pe viata!

Vreme de doi ani, un baiat abandonat de familie a fost tinut intr-un spital din Bucuresti. A fost transformat, din nepasare, in pacient pe viata

Vezi și

Malnutritie. E diagnosticul care l-a adus aproape imediat dupa nastere pe Ali intr-un spital din Bucuresti, direct de la maternitatea din Tulcea. Era la un pas de moarte. A fost tratat la timp, dar vreme de doi ani a ramas in spital. Si nu pentru ca ar fi avut nevoie de ingrijiri medicale. “Acest copil este propus pentru sistem de adoptie. Sunt chiar doua familii din cate stiu eu. A ramas internat in clinica noastra datorita programului special de malnutritie doi ani si patru luni. Acum este un copil normal, cu un regim special”, a spus medicul curant al copilului.

Oricat de ciudat ar suna, Ali, un pusti de doi ani, nu-si poate gasi o familie pentru ca e abandonat. Si de familie si de stat. Abia acum doua luni, Protectia Copilului Bucuresti a aflat ca acest copil exista. In acte si in fapt. "Copilul ne-a fost sesizat in martie de catre o familie care a fost interesata de situatia lui. Nu, n-avem niciun fel de explicatie de ce l-au tinut doi ani”, au spus autoritatile.

Spitalul ar fi trebuit sa anunte autoritatile, dar medicul care are grija de baiat spune ca Protectia Copilului Tulcea raspunde de copil.

“Copilul nu a fost niciodata abandonat in Spitalul Judetean Tulcea. Deci, nu intra in sfera de competenta a DGASPC Tulcea”, a declarat Gabriel Marinov, directorul institutiei.

Acum doua luni, bunica baiatului a vrut sa stie de soarta lui. Atunci s-au trezit si asistentii sociali de la Tulcea. “Aceasta bunica sustinea ca Politia ar fi anuntat-o cu privire la existenta nepotului sau in spitalul Budimex. Noi am facut o adresa in urma sesizarii bunicii, o adresa catre spitalul Budimex. Nici pana la aceasta ora, nu am primit un raspuns de la spitalul Budimex”, a mai afirmat Marinov.

Ali a pierdut pe un pat de spital doi ani din viata. Abia acum autoritatile vor incerca sa afle de ce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! A fost transformat, din nepasare, in pacient pe viata!