A început tăierea mieilor! Forfotă mare la târgul din Capitală, unde fermierii au făcut oferte de nerefuzat
Cu o săptămână înainte de Paşte, în târgul de miei din Capitală a fost forfotă mare. Mieii au fost aleşi de cumpărători în funcţie de rasă, greutate şi chiar în funcţie de culoarea blănii.
Cu o săptămână înainte de Paşte, în târgul de miei din Capitală a fost forfotă mare. Mieii au fost aleşi de cumpărători în funcţie de rasă, greutate şi chiar în funcţie de culoarea blănii.
Au fost oferte de nerefuzat în târgul din Capitală. Cei mai vânaţi au fost miei care nu depăşesc 10-12 kilograme. Greutatea mielului creşte însă după buget sau numărul de membri ai familiei.
Cei care nu s-au grăbit să îţi rezerve mielul pentru masa de Paşte au prins chiar şi reduceri. Preţul unui kilogram de carne de miel în carcasă este de 20 de lei. Mai ieftin cu 3 lei faţă de săptămâna trecută. În supermarket, kilogramul este ceva mai scump.
De cumpărători nu au dus lipsă producătorii. De mâine, însă, se aşteaptă ca vânzările să crească.
Anul trecut, bucureştenii au cumpărat aproape 300 de miei în viu din târgul organizat în Capitală.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰