Antena Meniu Search
x

A iubit si a platit cu viata: Iubitul sau politist a avertizat-o pe Elena ca va fi a lui cu orice pret

Si-a impartit viata in trei, apoi s-a dus la ceruri. Trei oameni zambesc acum datorita Elenei. Iar multi altii, plang.

Vezi și

Ar fi vrut sa-si conduca printesa spre altar. Dar, o va duce spre nunta din ceruri. Elena a murit din prea multa dragoste. Cel caruia i-a daruit inima, i-a luat intr-o secunda viata.

“Fata mea l-a iubit cu adevarat. Toata lumea stie ca l-a iubit cu adevarat. O dragoste trece peste tot”, spune Costel Parsa, tatal fetei. Nu si peste prejudecati. Mama lui Marius a crezut ca poate desparti ce soarta a ales sa uneasca.

O dragoste ilicita, careia Elena a decis sa-i puna punct. Era mandra de etnia ei si se simtea umilita de familia baiatului. Dar Marius nu a putut accepta despartirea. In suflet i-a incoltit gandul crimei. Si a amenintat-o pe Elena, intr-un mesaj pe Facebook, ca va fi a lui cu orice pret.

"Ori cu mine ori cu nimeni". O amenintare pe care Marius a dus-o la final. I-a dat Elenei un ultimatum: "Pai mai ai vreo saptamana-doua, ca dupa aia o sa dispari din peisaj." Si-a planificat pas cu pas crima. Apoi a tras.

 “El a ucis-o cu sange rece. El deja avea incarcatorul plin. Deci era pregatit pentru fata mea”, spune tatal Elenei, disperat. Era pregatit si sa-si urmeze iubita in moarte. S-a sinucis langa ea si a lasat in urma doua familii distruse de aceeasi durere.

Tatal Elenei si-a primit fiica in casa, pentru ultima oara. Isi ia ramas-bun in genunchi. E al doilea copil pe care il pierde.

Marius si Elena vor fi inmormantati in zile si in locuri diferite. Se vor intalni insa, acolo unde dragostea nu mai are piedici. In ceruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » A iubit si a platit cu viata: Iubitul sau politist a avertizat-o pe Elena ca va fi a lui cu orice pret