Antena Meniu Search
x

A mâncat la restaurant după 11 noaptea, după care suceveanul a sunat să reclame la poliţie faptul că localul este deschis. S-a sfârşit prost chiar şi pentru el

Culmea corectitudinii vine de la un sucevean. După ce a mâncat la un restaurant, care se afla vis-a-vis de IPJ Suceava, bărbatul a sunat la 112 să reclame că locaţia este deschisă şi după ora 23.00.

De Monica Palade la 02.02.2021, 16:33
A mâncat la restaurant după 11 noaptea, după care suceveanul a sunat să reclame la poliţie faptul că localul este deschis. S-a sfârşit prost chiar şi pentru el - Profimedia
  • Cine sapă groapa altuia cade singur în ea
  • Reclamantul printre amendaţi

Oamenii legii au traversat strada şi au trecut la aplicarea legii. Doar că surpriză, printre cei amendaţi a fost şi reclamantul, care nu a putut să îşi justifice prezenţa în stradă la acea oră şi nici nu deţinea o declaraţie pe proprie răspundere.

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea

„La 30.01.2021, ora 01.04, Poliția mun. Suceava a fost sesizată prin 112 de către H. Ciprian cu privire la faptul că restaurantul „URBAN” situat vis-a-vis de IPJ Suceava este deschis și nu sunt respectate măsurile de prevenire COVID 19.

În interiorul localului Urban erau prezente aproximativ 10 persoane care serveau băuturi alcoolice și mâncare la mese, acest lucru fiind observat de pe terasă, prin geamul care îl desparte de aceasta, deoarece ușa de acces în local era închisă pe interior și nu s-a permis accesul polițiștilor. În interior erau prezenți și angajați îmbrăcați în uniforma localului. În fața localului Urban a fost identificat A. Adrian-Mihai, sub influența băuturilor alcoolice, care a refuzat să se legitimeze și a avut o atitudine vulgară față de organele de poliție.

Reclamantul printre amendaţi

De asemenea, pe terasa localului au fost identificate 2 persoane care au declarat că au fost în interiorul restaurantului. S-a luat legătura cu apelantul care a afirmat că și el a fost în local și a făcut consumație, după care a ieșit și a sunat la 112 sesizând că este deschis.

Având în vedere aspectele constatate s-a luat măsura sancționării conform Legii 55/2020 art.65, lit. q cu amendă în valoare de 1000 lei a administratorului restaurantului Urban, A. Dan-Ionuț, de 37 ani, din comuna Șcheia. A fost sancționat conform Legii 55/2020 art. 65 lit. m cu amendă în valoare de 500 lei apelantul, H. Ciprian, deoarece acesta nu a prezentat declarația pe proprie răspundere completată în prealabil și nu a putut să își justifice prezența după ora 23.00.

A fost sancționat cu amendă în valoare 500 lei conform Legii 61/1991 R art. 2, pct. 31 Angheluș Adrian-Mihai pentru refuz de legitimare și cu 500 lei la Lg. 55/2020 lit. m pentru neprezentarea declarație pe proprie răspundere. Au fost sancționate la Lg. 55/2020 și alte două persoane identificate pe terasa localului.

Toate persoanele au fost evacuate”, se arată în comunicatul poliţiei.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator la Suceava, Andreea Petrescu. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » A mâncat la restaurant după 11 noaptea, după care suceveanul a sunat să reclame la poliţie faptul că localul este deschis. S-a sfârşit prost chiar şi pentru el