Antena Meniu Search
x

A murit în drum spre nunta mamei

În cea mai frumoasă zi din viaţa ei, o mamă a primit cea mai tragică veste. Fata ei de 14 ani s-a stins pe o şosea din Prahova.

Vezi și

 În cea mai frumoasă zi din viaţa ei, o mamă a primit cea mai tragică veste. Fata ei de 14 ani s-a stins pe o şosea din Prahova. Tânăra a pornit spre nuntă în dreapta unui şofer începător, care a condus-o spre moarte.

Mergea atât de repede încât a rupt un podeţ, o poartă şi s-a răsturnat peste o maşină parcată. El a scăpat cu câteva zgârieturi. Ea n-a mai apucat să-şi vadă mama în rochie de mireasă.

Lipsa de experienţă şi carosabilul umed. Au fost condiţiile care au condus-o în braţele morţii pe tânăra de 14 ani. Se grăbea să ajungă la nunta mamei ei, dar tânărul de la volan nu a mai reuşit să o ducă la petrecere.

Un accident devastator care i-a scos pe localnici din case. Viteza prea mare i-a adus sfârşitul fetei, cred oamenii. Localnicii au găsit-o pe fată întinsă pe asfalt. Forţa impactului a aruncat-o prin parbriz.

Pentru ea n-au mai putut face nimic. Tânăra s-a stins înainte să apuce să-şi vadă mama în rochie de mireasă. Şoferul în schimb a scăpat cu câteva răni superficiale.

Medicii l-au lăsat să plece acasă după câteva ore. Iar poliţiştii au deschis un dosar pe numele său pentru moartea fetei de 14 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » A murit în drum spre nunta mamei