Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit Jean Chelba, tatăl lui Alex, tânărul fotograf care și-a pierdut viața în urma incendiului din Colectiv

Jean Chelba, tatăl fotografului Alex Chelba, mort în urma rănilor suferite în incendiul din Clubul Colectiv, a murit, marţi seară, după ce i s-a făcut rău la locuința sa, iar medicii nu l-au mai putut salva.

de Redactia Observator

la 22.01.2019 , 22:49

A murit Jean Chelba, tatăl unuia dintre tinerii morți la Colectiv A murit Jean Chelba, tatăl unuia dintre tinerii morți în urma incendiului din Colectiv - Facebook

Jean Chelba, tatăl fotografului Alex Chelba, mort în urma rănilor suferite în incendiul din Clubul Colectiv, a murit, marţi seară, după ce i s-a făcut rău la locuința sa, iar medicii nu l-au mai putut salva.

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Jean Chelba!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Asociaţiei GTG 3010. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Fiul său, Alex, fotograf de concerte, a fost rănit în incendiul din Clubul Colectiv, dar a reușit să iasă din club, spunând că este printre norocoși. Șapte zile mai târziu, el  a murit la spital. 

La împlinirea unui an de la eveniment, Jean Chelba a spus că poporul român nu e în stare să se unească decât câteva secunde, în momente istorice, la evenimente tragice.

"Este un moment şi un an greu pe care îl comemorăm astăzi cu durere în suflet pentru copiii pierduţi şi pentru rănile celor rămaşi în viaţă. E o durere ce o vom purta atât cât vom mai trăi şi încercăm prin ceea ce facem începând de astăzi să schimbăm acest sistem ce a dus la acest eveniment, pentru rezolvarea unor probleme punctuale sau generale care să nu mai conducă vreodată la aşa ceva. Viitorul este nu foarte luminos, dacă nu punem mâna să ne adunăm, şi spun de mult timp asta. Poporul român nu e în stare să se unească decât câteva secunde, în momente istorice, la evenimente tragice. Uităm foarte repede şi lăsăm pe alţii să facă lucrurile pe care ar trebui să le facem toţi", a spus atunci Chelba.

Jean Chelba a făcut parte dintre părinţii care au depus, în 2016, o plângere penală la Parchetul instanţei supreme care viza mai multe persoane care erau în Guvern în octombrie 2015, printre care fostul premier Victor Ponta, secretarul de stat Raed Arafat, fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi fostul ministru de Interne Gabriel Oprea. 

Alex a reușit să iasă din Colectiv, dar a murit după șapte zile

Fotograful Alex Chelba s-a aflat în apropierea scenei când incendiul devastator s-a extins în tot clubul. El a fost unul dintre răniţii grav, dar totuşi a reuşit să iasă pe propriile picioare din club.

Tânărul de 33 de ani a povestit tuturor ce s-a întâmplat și chiar spune că se numără printre norocoși, însă, după șapte zile de la incendiu, Alex a murit, devenind a 39-a victimă a incendiului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » A murit Jean Chelba, tatăl lui Alex, tânărul fotograf care și-a pierdut viața în urma incendiului din Colectiv