Antena Meniu Search
x

Un român din Marea Britanie a fost ținut sclav și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar 5 lei pe zi, pentru biscuiți

Un român din Marea Britanie a fost ținut sclav de alți trei români și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar o liră sterlină pe zi pentru biscuiți, scrie Daily Mail.

Un român din Marea Britanie a fost ținut sclav de alți trei români și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar o liră sterlină pe zi pentru biscuiți, scrie Daily Mail.

Gabriel Nicolae a fost tratat ca un sclav de alți trei români, Ion Boboc, Christiana Tudor-Dobre și Mihai-Aurel Dan, timp de aproape un an, într-o casă din Bristol. Victima a fost supusă la rele tratamente, fiind obligată să trăiască într-o cămăruță de un metru lățime, sub scări, să rupă gazonul cu mâna și să se hrănească doar cu biscuiți.

Bărbatul a fost văzut de vecini în timp ce-și spăla rufele pe pietre sau folosind furtunul din grădină pentru a face duș.

Român, ținut ca un sclav de alți trei români într-o casă din Bristol
Pe acelaşi subiect

Banii câștigați de victimă erau folosiți de prietenii lui

Dezvăluirile au fost făcute în timpul procesului celor trei. Ion Boboc (26 de ani), Christiana Tudor-Dobre (24 de ani) și Mihai-Aurel Dan (36 de ani) nu recunosc acuzațiile care li se aduc, respectiv "sclavie" și frauda prin reprezentare falsă.

Potrivit sursei citate, în vara anului 2017, Gabriel Nicolae a venit la Bristol, împreună cu prietenii săi, Ion Boboc și Christiana Tudor-Dobre, după ce și-a găsit un job la un abator.

Deși era plătit cu 300-350 de lire sterline pe săptămână, românul nu primea decât o liră pe zi, pentru mâncare, un abonament de autobuz pentru a merge la muncă și 10 lire în weekend pentru canabis.

Toți banii intrau într-un cont și erau folosiți de cei acuzați. De asemenea, aceștia îi confiscaseră actele de identitate, pentru a nu putea pleca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un român din Marea Britanie a fost ținut sclav și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar 5 lei pe zi, pentru biscuiți